11 Şubat 2012 Cumartesi

Siri ile anlaşamıyorsanız...


Apple'ın önceki iPhone modellerinde adı sesli kontrol olan ve sadece yardım etmeye yarayan hizmet artık tamamen tarih oldu.Onun yerine iOS 5'li iPhone 4S'lerde bulunan "Siri" isimli sesli kontrol hizmeti gündemde ve bu hizmette bir çok şey yapılabiliyor.Ancak bu asistan ile anlaşamayanlarda var.İşte onlar için ekibimizin bulduğu taze ipuçları....
Siri,iPhone 4S'in en popüler özelliklerinden biri.Bu sesli kontrol servisinde borsanın ne durumda olduğunu öğrenebilir,hava durumuna bakabilir,saati ve tarihi sorabilir,internette arama yaptırabilir,hatta Siri'ye saçma saçma sorular sorup eğlenebilirsiniz.Yalnız aramızda bazı iPhone 4S kullanıcıları Siri'yle hiç anlaşamıyor ve anlaşsa bile dediklerini anlayamıyor.Onlar için ekibimizin taptaze ipuçları monitörlerine geliyor.
İşte Siri ipuçları...

  • Siri'nin anladığı dillerden konuşun.(Siri'nin bildiği dilleri öğrenmek için ona " Siri What languages ​​do you know?"(siri vat lancues du yu know) deyin.
  • İnternetiniz varsa Siri'ye hava durumu,borsa,Google'da arama gibi şeyler yaptırın.
  • İnternetiniz yoksa Siri'ye komut vererek siz pil durumunu söyler,arama yapar vs. işler yapar.
  • Eğer canınız sıkılıyorsa Siri'ye saçma saçma şeyler sorun.(örn.: "Evine dönmeyi ne zaman düşünüyorsun?","Adın nedir?")








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder