12 Kasım 2011 Cumartesi

Steve Jobs toprağa verildi!

Apple Inc. şirketinin en büyük kurucularından olan CEO'su Steve Jobs 5 Ekim 2011'de vefat etti.Bu büyük ölümün hatırına Apple web sitesi kısa bir süreliğine Steve Jobs'un fotoğrafı ile donatıldı.Steve Jobs'un biyografisi bile Türkiye'de kitapçılarda! Bunun için Steve Paul Jobs 24 Şubat 1955-5 Ekim 2011 arası koca bir yaşam sürdürmüştür.Bundan sonra yeni Apple CEO'su artık Tim Cook oldu.
Buraya tıklayarak detaylı ve tam bir bilgiye ulaşabilirsiniz.

iPad 2 Operatörlerde!

Şaşırmayın!,burda size Apple iPad 2'nin yurtdışındaki operatörlere gönderildiğini anlatmayacağız!
İlk olarak iPad 2 internet veya mağazalar aracılığıyla satın alınabiliyordu.21 Ekim 2011'de Türkiye'deki bazı operatörlere(Turkcell,Vodafone Türkiye) iPad 2 modelleri yollandı.Yalnızca Turkcell ve Vodafone'a yollandı.Turkcell ayda 81 TL'ye iPad 2 satıyor,ayrıca ilk alan 5000 kişiye Ücretsiz LigTV paketi hediye ediyor.Vodafone ise ayda 80 TL'ye sizlere tertemiz bir iPad 2 sunuyor.Vodafone'da boş değil!:250 MB/1 GB/4 GB'a varan internet paketleri sunuyor,yurtdışında da 50 MB internet hediyesi ve Vodafone Red tarifesinin özel ve avantajlı ayrıcalıklarından yararlanma fırsatı kazandırıyor.
Turkcell'den detay almak için burayı tıklayınız
Vodafone'dan detay almak için burayı tıklayınız
*iPad 2'nin modellerine göre fiyatları 80-120 TL arasında değişiyor.

Hayaller suya düştü!

Apple'da bu aralar bir tane hayal suya düştü.2011 güzünde çıkacağı belirlenen iPhone 5'in yeri iPhone 4S tarafından kapıldı.iPhone 5 ve iPhone 4S'in planlarını sürekli olarak karşılaştırırsak iç ve dış olarak ön plana yine de iPhone 4S çıkıyor.Dikkatinizi çekeriz ki iPhone 4S ile iPhone 5'in planları iç ve dış olarak tamamen farklı.Yani hayaller suya düşse bile ileri teknolojiyi sevenlere gün doğdu.iPhone 5'te belki A5 olmayacaktı da iPhone'cular bundan ikâz edecekti.Bunun iki çaresi vardı;Biiiiir:iPhone 5 planı yenilenecekti,İkiiiiii;iPhone 5 planı iptal edilip iPhone 4S planı devreye sokulacaktı.

Yeni iPhone 4S

iPhone dünyanın en hünerli akıllı telefonudur.Geçen sene iPhone 4 fırtınası ortalığı sarsmıştı.Bu aralar iPhone 4'ün tahtını kıracak yeni bir iPhone geliyor!:iPhone 4S! Dış görünüş olarak pek değişiklik yapılmamış ancak iPhone 4S'in sisteminde sürülerce değişiklik var! Bunlardan biri: iPad 2'de kullanılan ve bir cihazı diğer cihazlardan iki kat hızlı kılan Apple A5 Çip!...iPhone 4S'in sunumunu Steve Jobs'un hayatını kaybettiği için Tim Cook yaptı.İlk iPhone 4S Cook'un elinde yer aldı.4 Ekim 2011'de San Francisco'da ki Apple merkezinde sunulan iPhone 4S'te 1080 piksel çözünürlük ayarında HD medya oynatma ve kaydetme özelliği de var.Bu minik canavar 14-15 Ekim 2011 tarihlerinde piyasaya sürüldü.