22 Ağustos 2011 Pazartesi

iPhone 5 Eylül'de çıkacak!


Apple tarafından yakın bir  zaman içerisinde piyasaya sunulması beklenen iPhone 5’ten birtakım haberler gelmeye devam ediyor ve gelen haberler iPhone 5’in çıkış tarihinin yaklaştığını daha da güçlendiriyor.

Apple’ın iPhone 5’i ile ilgili gelen son haberler arasında yeni anlaşılan telefon üreticisi Pegatron ile yapılan görüşmeler yer alıyor. Apple’ın eylül ayı için Pegatron şirketine 10 milyon iPhone 5 siparişi verdiği belirtiliyor.

Diğer yandan Apple’ın üretici firma Foxconn ile anlaşmasını sonlandırmış olması da ilgi çekici diğer bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bunların yanında Pegatron cephesinden alınan haberler de iPhone 5’in çıkış tarihi hakkında birtakım bilgiler veriyor. Şirket içerisinde bulunan teknik bölüm çalışanlarından birinin 10 milyon iPhone 5 siparişini doğrulamış olması bunlardan sadece birisi olarak ön plana çıkıyor.

Görünüşe göre iPhone 4 gibi iPhone 5 de eylül ayı içerisinde pazara sunulmaya hazırlanıyor. Hatırlayacak olursa Apple, iPhone 4 modelini de 2010 eylül ayı içerisinde satışa sunmuştu ve ilksatışlar ABD’de gerçekleşmişti. Aynı durumun bu yıl için de beklendiğini rahatça söyleyebiliriz. Bakalım Apple’ın bu konu üzerinde ki tutumu hangi şekilde gerçekleşecek